Verblijfpark Breebos

Antwerpse Kempen – Verblijfpark Breebos

Het vakantiehuisje Verblijfpark Breebos gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 227.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Verblijfpark Breebos, Rijkevorsel (Antwerpen)Merksplassesteenweg 1042310   RijkevorselBelgiëVerblijfpark Breebos ligt in Rijkevorsel en beschikt over 10 accommodaties.Verblijfpark Breebos wordt beoordeeld met een: 6.7en heeft een vanaf prijs van: € 227.00Kenmerken: Rust en ruimte Landelijk Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Kindvriendelijk Kinderen NatuurgebiedVerblijfpark Breebos beschikt over de volgende faciliteiten: Vergaderfaciliteiten Nachtportier Wasserette Buitenzwembad Restaurant Bowling Leeshoek Wifi Speeltuin Fietsverhuur Tennisbaan buiten Terras Entertainment voor kinderen Kinderclub begeleid alleen in de vakanties Kinderspeelhoek (zonder begeleiding) Recreatieprogramma (tijdens vakanties) Speelparadijs binnen Ontbijtservice Snackbar Supermarkt Zwembad voor kinderen Zwemvijver met strand Waterfietsverhuur À la carte restaurant Nederlands FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 14.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Verblijfpark Breebos

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Verblijfpark Breebos en boekingsinformatie <<

Plaats een reactie