Westende Bad – Westende Studio Standard 5p – 50B0R

Het vakantiehuisje Westende Studio Standard 5p – 50B0R gelegen in de Belgische Ardennen in de stad Westende Bad is nu al te boeken vanaf 595.00 euro. Dit 4 sterren vakantiehuisje is geschikt voor 5 personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalow.net: Op zoek naar zon, zee en een prima vakantiesfeer? Holiday Suites biedt u mooie en comfortabele vakantieappartementen aan in het centrum van Westende-Bad.Westende is een deelgemeente van Middelkerke en tegelijk een leuke badstad aan de Vlaamse Kust. Door zijn schone stranden en vele ontspanningsmogelijkheden is het de ideale bestemming voor een kindvriendelijke en zorgeloze strandvakantie. Bovendien ben je slechts een steenworp verwijderd van steden als Ieper, Oostende en Brugge.Bij het complex is betaald parkeren, een parkeerkaart kost 6 euro per dag. Er zijn eventueel andere parkeermogelijkheden in de buurt, dit is echter wel een stukje lopen.

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Westende Studio Standard 5p – 50B0R

Land: Belgie
Regio: Vlaanderen
Plaats: Westende Bad
Aantal sterren: 4
Aantal personen: 5
Huisdieren toegestaan: Yes

>> Meer informatie over de Westende Studio Standard 5p – 50B0R en boekingsinformatie <<

Een reactie plaatsen