Watou – Hof Ten Moenaerde

Het vakantiehuisje Hof Ten Moenaerde gelegen in de Belgische Ardennen in de stad Watou is nu al te boeken vanaf 300.00 euro. Dit 4 sterren vakantiehuisje is geschikt voor 5 personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalow.net: Hof Ten Moenaerde is een fraai gerenoveerde hoppe-ast (hop-drogerij) die deel uitmaakt van een kleinschalig biologisch landbouwbedrijf aan de grens met Frankrijk. De vakantiewoning bevindt zich op 2 km van het dorp Watou, waardoor u enerzijds kunt genieten van de rust van het platteland, maar ook heel gemakkelijk gebruik kunt maken van de faciliteiten die het dorp Watou biedt (winkels, heerlijke en gezellige restaurants en terrasjes, het kunstenfestival, en wat al niet meer). De vakantiewoning ligt op 10 km van hoppestad Poperinge en op wandelafstand van heel wat authentieke Franse grensdorpjes. De woning vormt een ideale uitvalsbasis voor tal van daguitstapjes zoals Ieper, Heuvelland, West-Vleteren, het strand van De Panne en Koksijde. Die zijn heel snel bereikbaar met de fiets of met de auto. De woning ligt langs de Vlaamse wandel- en fietsknooppunten. Door de ideale ligging biedt de vakantiewoning tal van mogelijkheden voor jonge gezinnen, sportievelingen, kunst -en cultuurliefhebbers en levensgenieters.

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Hof Ten Moenaerde

Land: Belgie
Regio: Vlaanderen
Plaats: Watou
Aantal sterren: 4
Aantal personen: 5
Huisdieren toegestaan: No

>> Meer informatie over de Hof Ten Moenaerde en boekingsinformatie <<

Een reactie plaatsen