Montenaken – Studio Boompje

Het vakantiehuisje Studio Boompje gelegen in de Belgische Ardennen in de stad Montenaken is nu al te boeken vanaf 275.00 euro. Dit 3 sterren vakantiehuisje is geschikt voor 2 personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalow.net: Deze prachtige in oude stijl gebouwde pastorijwoning ligt verscholen in het groene en golvende landschap van Haspengouw. Het huis bestaat uit twee comfortabele appartementen en een studio. Midden in deze prachtige natuur beginnen de fietsroutes bij de voordeur van deze vakantiewoningen.Voor de stille momenten kunt u uit de voeten in de kleine bibliotheek en met de gezelschapsspelen. Verdere faciliteiten in de woning: kelder met fietsberging, tafeltennisruimte, wasmachine en droger, kinderbed, -stoel en gourmetstel en broodrooster.

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Studio Boompje

Land: Belgie
Regio: Limburg
Plaats: Montenaken
Aantal sterren: 3
Aantal personen: 2
Huisdieren toegestaan: No

>> Meer informatie over de Studio Boompje en boekingsinformatie <<

Een reactie plaatsen