Blaimont – Pin 9p

Het vakantiehuisje Pin 9p gelegen in de Belgische Ardennen in de stad Blaimont is nu al te boeken vanaf 163.00 euro. Dit 2 sterren vakantiehuisje is geschikt voor 9 personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalow.net: Als u volop wilt genieten van rust en natuur… dan is Domaine du Bonsoy de ideale plaats! Dit kindvriendelijk en gezellige vakantiedorp ligt temidden van bomen en weiden. Het ligt buiten het plaatsje Blaimont, direct aan de bosrand en vlak bij de rivier. Samen met de andere parkbewoners kunt u gebruik maken van het terrein, de tuin, de tennisbaan (tegen vergoeding) en de kinderspeelplaats met een glijbaan en zandbak.De voorzieningen op het park bestaan uit een receptie, een kiosk, een telefooncel, wasmachine, droger (tegen bijbetaling) en een parkeerplaats.De huizen op het park liggen verspreid in groepjes tussen de bomen. Soms liggen ze dicht bij een parkeerplaats, soms wat verder weg en zijn dan bereikbaar met een trap of bospad. Het park is nagenoeg autovrij waardoor de kinderen heerlijk kunnen ravotten in het bos.In Blaimont (4 km) vindt u een winkeltje, een restaurant en een bakker. Het echte winkelen kunt u Dinant (België, 15 km) of Givet (Frankrijk, 10 km). Wegens de afstanden is het gebruik van een auto sterk aan te raden.

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Pin 9p

Land: Belgie
Regio: Namur
Plaats: Blaimont
Aantal sterren: 2
Aantal personen: 9
Huisdieren toegestaan: Yes

>> Meer informatie over de Pin 9p en boekingsinformatie <<

Een reactie plaatsen