Belgische Ardennen – Village de Vacances d Oignies

Het vakantiehuisje Village de Vacances d Oignies gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 111.30 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Village de Vacances d Oignies, Oignies (Luxemburg)Rue du Village de Vacances 13B-5670   OigniesBelgiëVillage de Vacances d Oignies ligt in Oignies en beschikt over 42 accommodaties.Village de Vacances d Oignies wordt beoordeeld met een: 6.9en heeft een vanaf prijs van: € 111.30Kenmerken: Rust en ruimte Heuvels / bergen Nabij manege Nabij dierentuin Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Nabij skigebied KindvriendelijkVillage de Vacances d Oignies beschikt over de volgende faciliteiten: Wasserette Wifi Speeltuin Kinderboerderij/dierenweide 24-uurs SOS serviceCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 16.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Village de Vacances d Oignies

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Village de Vacances d Oignies en boekingsinformatie <<

Plaats een reactie