Vlaanderen – Verblijfpark De Brem

Het vakantiehuisje Verblijfpark De Brem gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 215.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Verblijfpark De Brem, Lille (Antwerpen)Poeyelheide2275   LilleBelgiëVerblijfpark De Brem ligt in Lille en beschikt over 2 accommodaties.Verblijfpark De Brem wordt beoordeeld met een: 0.0en heeft een vanaf prijs van: € 215.00Kenmerken: Rust en ruimte Landelijk Heuvels / bergen Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Nabij attractiepark Kindvriendelijk Beschikt over goede faciliteitenVerblijfpark De Brem beschikt over de volgende faciliteiten: Terras Speeltuin Fietsverhuur Wifi Frans Nederlands Snackbar WasseretteCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 14.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Verblijfpark De Brem

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Verblijfpark De Brem en boekingsinformatie <<

Plaats een reactie