Het vakantiehuisje Vakantiepark Worriken gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 275.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Vakantiepark Worriken, Butgenbach (Luik)Worriken 9B-4750   ButgenbachBelgiëVakantiepark Worriken ligt in Butgenbach en beschikt over 48 accommodaties.Vakantiepark Worriken wordt beoordeeld met een: 8.2en heeft een vanaf prijs van: € 275.00Kenmerken: Rust en ruimte Landelijk Heuvels / bergen Rivieren / meren Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Nabij skigebied Nabij attractiepark Kindvriendelijk Beschikt over goede faciliteiten Kinderen Watersport NatuurgebiedVakantiepark Worriken beschikt over de volgende faciliteiten: Vergaderfaciliteiten Wasserette Restaurant Receptie Wifi Speeltuin Terras Kinderclub begeleid alleen in de vakanties 24-uurs SOS service Ontbijtservice Telefooncel Zwemvijver met strand Broodjesservice Huren fondue en/of gourmet Wedstrijdbad Skiverhuur via accommodatie Skipas bij de receptie verkrijgbaar Elektrische fiets verhuur Nederlands Engels Duits FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.30 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Vakantiepark Worriken

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Vakantiepark Worriken en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *