Het vakantiehuisje Camping Baalse Hei gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 156.94 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Camping Baalse Hei, Turnhout (Antwerpen)Roodhuisstraat 102300   TurnhoutBelgiëCamping Baalse Hei ligt in Turnhout en beschikt over 14 accommodaties.Camping Baalse Hei wordt beoordeeld met een: 7.9en heeft een vanaf prijs van: € 98.00Kenmerken: Rivieren / meren Fietsen Wandelen Nabij attractiepark Watersport NatuurgebiedCamping Baalse Hei beschikt over de volgende faciliteiten: Restaurant Wifi Speeltuin Fietsverhuur Tennisbaan buiten Vuurwerk vrij Zwemvijver met strand Sloepverhuur WaterfietsverhuurCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 11.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Camping Baalse Hei

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Camping Baalse Hei en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *