Het vakantiehuisje Camping Spa d’Or gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 98.50 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Camping Spa d’Or, Sart-lez-Spa (Luik)Stockay 17B-4845   Sart-lez-SpaBelgiëCamping Spa d’Or ligt in Sart-lez-Spa en beschikt over 25 accommodaties.Camping Spa d’Or wordt beoordeeld met een: 7.5en heeft een vanaf prijs van: € 98.50Kenmerken: Rust en ruimte Heuvels / bergen Nabij manege Nabij dierentuin Nabij kuuroord Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Nabij skigebied Nabij golfbaan Nabij attractieparkCamping Spa d’Or beschikt over de volgende faciliteiten: Wasserette Buitenzwembad Mini-market Ontbijtservice Pinautomaat Supermarkt Telefooncel Zwembad voor kinderen Wifi 24-uurs SOS service Broodjesservice Fietsverhuur Speeltuin Kinderclub begeleid alleen in de vakanties Recreatieprogramma (tijdens vakanties) Restaurant Snackbar Receptie Duits Engels Frans NederlandsCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.30 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Camping Spa d’Or

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Camping Spa d’Or en boekingsinformatie <<

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *