Belgische Ardennen – Camping Spa d’Or

Het vakantiehuisje Camping Spa d’Or gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 98.50 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Camping Spa d’Or, Sart-lez-Spa (Luik)Stockay 17B-4845   Sart-lez-SpaBelgiëCamping Spa d’Or ligt in Sart-lez-Spa en beschikt over 25 accommodaties.Camping Spa d’Or wordt beoordeeld met een: 7.5en heeft een vanaf prijs van: € 98.50Kenmerken: Rust en ruimte Heuvels / bergen Nabij manege Nabij dierentuin Nabij kuuroord Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Nabij skigebied Nabij golfbaan Nabij attractieparkCamping Spa d’Or beschikt over de volgende faciliteiten: Wasserette Buitenzwembad Mini-market Ontbijtservice Pinautomaat Supermarkt Telefooncel Zwembad voor kinderen Wifi 24-uurs SOS service Broodjesservice Fietsverhuur Speeltuin Kinderclub begeleid alleen in de vakanties Recreatieprogramma (tijdens vakanties) Restaurant Snackbar Receptie Duits Engels Frans NederlandsCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.30 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Camping Spa d’Or

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Camping Spa d’Or en boekingsinformatie <<

Plaats een reactie