Het vakantiehuisje Camping Oos Heem gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 230.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Camping Oos Heem, Amel (Luik)Schwarzenvenn 6B-4770   AmelBelgiëCamping Oos Heem ligt in Amel en beschikt over 15 accommodaties.Camping Oos Heem wordt beoordeeld met een: 7.8en heeft een vanaf prijs van: € 200.00Kenmerken: Landelijk Heuvels / bergen Nabij manege Nabij kuuroord Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Nabij golfbaan Nabij attractiepark KindvriendelijkCamping Oos Heem beschikt over de volgende faciliteiten: Wasserette Buitenzwembad Restaurant Receptie Speeltuin Fietsverhuur Terras Entertainment voor kinderen Kinderboerderij/dierenweide Kinderclub begeleid alleen in de vakanties Kinderspeelhoek (zonder begeleiding) Recreatieprogramma (tijdens vakanties) 24-uurs SOS service Ontbijtservice Pizzeria Snackbar Telefooncel Zwembad voor kinderen Broodjesservice Kinder disco Trampoline/Springkussen À la carte restaurant Hondentoilet / Uitlaatveld Pierenbad Stortplaats chemisch toilet Warme douches (gratis) Toiletten Afwasplaatsen Nederlands Engels Duits FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Camping Oos Heem

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Camping Oos Heem en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *