Het vakantiehuisje Holiday Suites de Haan gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 154.70 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Holiday Suites de Haan, De Haan (West-Vlaanderen)Sparrenboslaan8420   De HaanBelgiëHoliday Suites de Haan ligt in De Haan en beschikt over 11 accommodaties.Holiday Suites de Haan wordt beoordeeld met een: 7.7en heeft een vanaf prijs van: € 154.70Kenmerken: Rust en ruimte Nabij manege Kust Luxe Restaurants NatuurgebiedHoliday Suites de Haan beschikt over de volgende faciliteiten: Buitenzwembad Wifi Zwembad voor kinderen Pierenbad Nederlands Engels FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Holiday Suites de Haan

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Holiday Suites de Haan en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *