Limburgse Kempen – Vakantiepark Blauwe Meer

Het vakantiehuisje Vakantiepark Blauwe Meer gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 41.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Vakantiepark Blauwe Meer, Lommel (Limburg)Kattenbos 169B-3920   LommelBelgiëVakantiepark Blauwe Meer ligt in Lommel en beschikt over 250 accommodaties.Vakantiepark Blauwe Meer wordt beoordeeld met een: 6.8en heeft een vanaf prijs van: € 41.00Kenmerken: Landelijk Rivieren / meren Fietsen Wandelen Kindvriendelijk Beauty/Wellness Goedkoop/voordelig KinderenVakantiepark Blauwe Meer beschikt over de volgende faciliteiten: Pinautomaat Binnenzwembad Wasserette Buitenzwembad Restaurant Sauna Turks stoombad Rolstoelvriendelijk Receptie Wifi Speeltuin Fietsverhuur Terras Kinderclub begeleid alleen in de vakanties Recreatieprogramma (tijdens vakanties) 24-uurs SOS service Snackbar Telefooncel Zwemvijver met strand Huren fondue en/of gourmet Trampoline/Springkussen Waterfietsverhuur À la carte restaurant Hondentoilet / Uitlaatveld Glijbaan NederlandsCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Vakantiepark Blauwe Meer

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Vakantiepark Blauwe Meer en boekingsinformatie <<

Plaats een reactie