Het vakantiehuisje Vakantiepark Blauwe Meer gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 41.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Vakantiepark Blauwe Meer, Lommel (Limburg)Kattenbos 169B-3920   LommelBelgiëVakantiepark Blauwe Meer ligt in Lommel en beschikt over 250 accommodaties.Vakantiepark Blauwe Meer wordt beoordeeld met een: 6.8en heeft een vanaf prijs van: € 41.00Kenmerken: Landelijk Rivieren / meren Fietsen Wandelen Kindvriendelijk Beauty/Wellness Goedkoop/voordelig KinderenVakantiepark Blauwe Meer beschikt over de volgende faciliteiten: Pinautomaat Binnenzwembad Wasserette Buitenzwembad Restaurant Sauna Turks stoombad Rolstoelvriendelijk Receptie Wifi Speeltuin Fietsverhuur Terras Kinderclub begeleid alleen in de vakanties Recreatieprogramma (tijdens vakanties) 24-uurs SOS service Snackbar Telefooncel Zwemvijver met strand Huren fondue en/of gourmet Trampoline/Springkussen Waterfietsverhuur À la carte restaurant Hondentoilet / Uitlaatveld Glijbaan NederlandsCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Vakantiepark Blauwe Meer

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Vakantiepark Blauwe Meer en boekingsinformatie <<

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *