Vlaanderen – Holiday Suites Zeebrugge

Het vakantiehuisje Holiday Suites Zeebrugge gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 135.10 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Holiday Suites Zeebrugge, Zeebrugge (West-Vlaanderen)Kustlaan 978380   ZeebruggeBelgiëHoliday Suites Zeebrugge ligt in Zeebrugge en beschikt over 34 accommodaties.Holiday Suites Zeebrugge wordt beoordeeld met een: 8.4en heeft een vanaf prijs van: € 135.10Kenmerken: Rust en ruimte Kust Wandelen Kindvriendelijk WatersportHoliday Suites Zeebrugge beschikt over de volgende faciliteiten: Airconditioning Vergaderfaciliteiten Buitenzwembad Rolstoelvriendelijk Wifi Speeltuin Kinderspeelhoek (zonder begeleiding) Jachthaven Nederlands Engels FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Holiday Suites Zeebrugge

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Holiday Suites Zeebrugge en boekingsinformatie <<

Plaats een reactie