Het vakantiehuisje Sunparks Kempense Meren gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 79.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Sunparks Kempense Meren, Mol (Antwerpen)Postelsesteenweg 100B-2400   MolBelgiëSunparks Kempense Meren ligt in Mol en beschikt over 643 accommodaties.Sunparks Kempense Meren wordt beoordeeld met een: 6.6en heeft een vanaf prijs van: € 79.00Kenmerken: Rivieren / meren Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Nabij attractiepark Kindvriendelijk Beschikt over goede faciliteiten Kinderen Shoppen NatuurgebiedSunparks Kempense Meren beschikt over de volgende faciliteiten: Vergaderfaciliteiten Nachtportier Binnenzwembad Buitenzwembad Restaurant Sauna Zonnebank Turks stoombad Bowling Rolstoelvriendelijk Whirlpool Beautysalon Receptie Speeltuin Fietsverhuur Terras Entertainment voor kinderen Amusementshal/speelautomaten Kinderclub begeleid alleen in de vakanties Kinderclub begeleid het hele jaar door Kinderspeelhoek (zonder begeleiding) Recreatieprogramma (gehele jaar) Recreatieprogramma (tijdens vakanties) Speelparadijs binnen Spelotheek Subtropisch zwemparadijs Pizzeria Snackbar Supermarkt Telefooncel Zwembad voor kinderen Kinder disco Trampoline/Springkussen Bubbelbad À la carte restaurant Buffetrestaurant Pierenbad Glijbaan Nederlands Engels Duits FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Sunparks Kempense Meren

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Sunparks Kempense Meren en boekingsinformatie <<

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *