Wallonië – Panorama Camping Petite Suisse

Het vakantiehuisje Panorama Camping Petite Suisse gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 1084.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Panorama Camping Petite Suisse, Dochamps (Luxemburg)Al Bounire 276960   DochampsBelgiëPanorama Camping Petite Suisse ligt in Dochamps en beschikt over 90 accommodaties.Panorama Camping Petite Suisse wordt beoordeeld met een: 0.0en heeft een vanaf prijs van: € 1084.00Kenmerken: Rust en ruimte Heuvels / bergen Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Nabij skigebied Nabij attractiepark Kindvriendelijk Kinderen Restaurants Cultuur NatuurgebiedPanorama Camping Petite Suisse beschikt over de volgende faciliteiten: Mini-market Wasserette Buitenzwembad Restaurant Leeshoek Receptie Wifi Speeltuin Fietsverhuur Tennisbaan buiten Terras Entertainment voor kinderen Kinderclub begeleid alleen in de vakanties Recreatieprogramma (tijdens vakanties) 24-uurs SOS service Supermarkt Zwembad voor kinderen À la carte restaurant Stortplaats chemisch toilet Warme douches (gratis) Toiletten Afwasplaatsen Nederlands Engels Duits FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 11.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Panorama Camping Petite Suisse

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Panorama Camping Petite Suisse en boekingsinformatie <<

Plaats een reactie