Kust België – Kompas Camping Nieuwpoort

Het vakantiehuisje Kompas Camping Nieuwpoort gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 177.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Kompas Camping Nieuwpoort, Nieuwpoort (West-Vlaanderen)Brugsesteenweg 498620   NieuwpoortBelgiëKompas Camping Nieuwpoort ligt in Nieuwpoort en beschikt over 32 accommodaties.Kompas Camping Nieuwpoort wordt beoordeeld met een: 8.9en heeft een vanaf prijs van: € 177.00Kenmerken: Rust en ruimte Kust Fietsen Wandelen Kindvriendelijk Luxe Beschikt over goede faciliteiten Kinderen Watersport Shoppen Restaurants CultuurKompas Camping Nieuwpoort beschikt over de volgende faciliteiten: Nachtportier Mini-market Wasserette Restaurant Receptie Wifi Speeltuin Fietsverhuur Terras Entertainment voor kinderen Kinderboerderij/dierenweide Recreatieprogramma (tijdens vakanties) 24-uurs SOS service Snackbar Zwembad voor kinderen À la carte restaurant Glijbaan Stortplaats chemisch toilet Warme douches (gratis) Toiletten Afwasplaatsen Nederlands Engels Duits FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 16.00 uurCheck-out voor: 12.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Kompas Camping Nieuwpoort

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Kompas Camping Nieuwpoort en boekingsinformatie <<

Plaats een reactie