Het vakantiehuisje Les chalets Le Cheneau gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 623.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Les chalets Le Cheneau, Hour/Houyet (Namen)Rue des Roches 595563   Hour/HouyetBelgiëLes chalets Le Cheneau ligt in Hour/Houyet en beschikt over 10 accommodaties.Les chalets Le Cheneau wordt beoordeeld met een: 7.2en heeft een vanaf prijs van: € 438.00Kenmerken: Rust en ruimte Fietsen WandelenLes chalets Le Cheneau beschikt over de volgende faciliteiten: Wifi Engels FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 00.00 uurCheck-out voor: 00.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Les chalets Le Cheneau

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Les chalets Le Cheneau en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *