Het vakantiehuisje Center Parcs Les Ardennes gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 99.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Center Parcs Les Ardennes, Vielsalm (Luxemburg)Rue de la Grotte 12B-6690   VielsalmBelgiëCenter Parcs Les Ardennes ligt in Vielsalm en beschikt over 363 accommodaties.Center Parcs Les Ardennes wordt beoordeeld met een: 7.1en heeft een vanaf prijs van: € 99.00Kenmerken: Heuvels / bergen Rivieren / meren Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Nabij attractiepark Kindvriendelijk Beschikt over goede faciliteiten Kinderen Restaurants NatuurgebiedCenter Parcs Les Ardennes beschikt over de volgende faciliteiten: Pinautomaat Vergaderfaciliteiten Nachtportier Mini-market Binnenzwembad Buitenzwembad Restaurant Bowling Whirlpool Receptie Boodschappenservice Wifi Speeltuin Fietsverhuur Tennisbaan buiten Terras Entertainment voor kinderen Amusementshal/speelautomaten Kinderboerderij/dierenweide Kinderclub begeleid alleen in de vakanties Kinderclub begeleid het hele jaar door Kinderspeelhoek (zonder begeleiding) Recreatieprogramma (gehele jaar) Recreatieprogramma (tijdens vakanties) Speelparadijs binnen Subtropisch zwemparadijs Pizzeria Snackbar Supermarkt Zwembad voor kinderen Broodjesservice Kinder disco Trampoline/Springkussen À la carte restaurant Buffetrestaurant Hondentoilet / Uitlaatveld Pierenbad Glijbaan Nederlands Engels Duits FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Center Parcs Les Ardennes

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Center Parcs Les Ardennes en boekingsinformatie <<

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *