Belgische Ardennen – Residence Les Jardins du Golf

Het vakantiehuisje Residence Les Jardins du Golf gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 181.20 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Residence Les Jardins du Golf, Barvaux (Luxemburg)Route d’ Oppagne6940   BarvauxBelgiëResidence Les Jardins du Golf ligt in Barvaux en beschikt over 20 accommodaties.Residence Les Jardins du Golf wordt beoordeeld met een: 7.7en heeft een vanaf prijs van: € 181.20Kenmerken: Rust en ruimte Landelijk Heuvels / bergen Rivieren / meren Nabij manege Nabij dierentuin Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Nabij skigebied Nabij golfbaan Nabij attractiepark Kindvriendelijk Goedkoop/voordelig Cultuur NatuurgebiedResidence Les Jardins du Golf beschikt over de volgende faciliteiten: Buitenzwembad Golfbaan Nederlands FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 16.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Residence Les Jardins du Golf

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Residence Les Jardins du Golf en boekingsinformatie <<

Plaats een reactie