Het vakantiehuisje Camping De Chênefleur gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 160.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Camping De Chênefleur, Tintigny (Luxemburg)Rue Norulle 16B-6730   TintignyBelgiëCamping De Chênefleur ligt in Tintigny en beschikt over 40 accommodaties.Camping De Chênefleur wordt beoordeeld met een: 0.0en heeft een vanaf prijs van: € 140.00Kenmerken: Heuvels / bergen Rivieren / meren Nabij manege Nabij dierentuin Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Nabij attractiepark Kindvriendelijk Beschikt over goede faciliteiten Watersport NatuurgebiedCamping De Chênefleur beschikt over de volgende faciliteiten: Mini-market Wasserette Buitenzwembad Restaurant Receptie Speeltuin Fietsverhuur Terras Entertainment voor kinderen Kinderclub begeleid alleen in de vakanties Recreatieprogramma (tijdens vakanties) Snackbar Zwembad voor kinderen Broodjesservice À la carte restaurant Pierenbad Stortplaats chemisch toilet Toiletten Nederlands Engels FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Camping De Chênefleur

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Camping De Chênefleur en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *