Kust België – Kompas Camping Westende

Het vakantiehuisje Kompas Camping Westende gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 177.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Kompas Camping Westende, Westende (West-Vlaanderen)Bassevillestraat 141B-8434   WestendeBelgiëKompas Camping Westende ligt in Westende en beschikt over 25 accommodaties.Kompas Camping Westende wordt beoordeeld met een: 7.5en heeft een vanaf prijs van: € 177.00Kenmerken: Kust Fietsen Wandelen KindvriendelijkKompas Camping Westende beschikt over de volgende faciliteiten: Mini-market Wasserette Restaurant Wifi Speeltuin Fietsverhuur Terras Kinderclub begeleid alleen in de vakanties Kinderspeelhoek (zonder begeleiding) Recreatieprogramma (tijdens vakanties) Ontbijtservice Snackbar Trampoline/Springkussen Nederlands Engels Duits FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 16.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Kompas Camping Westende

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Kompas Camping Westende en boekingsinformatie <<

Plaats een reactie