Het vakantiehuisje Vakantiepark Hengelhoef gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 48.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Vakantiepark Hengelhoef, Houthalen-Helchteren (Limburg)Tulpenstraat 141B-3530   Houthalen-HelchterenBelgiëVakantiepark Hengelhoef ligt in Houthalen-Helchteren en beschikt over 250 accommodaties.Vakantiepark Hengelhoef wordt beoordeeld met een: 6.5en heeft een vanaf prijs van: € 48.00Kenmerken: Rivieren / meren Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Kindvriendelijk Goedkoop/voordeligVakantiepark Hengelhoef beschikt over de volgende faciliteiten: Pinautomaat Binnenzwembad Wasserette Restaurant Sauna Turks stoombad Wifi Speeltuin Fietsverhuur Tennisbaan buiten Terras Entertainment voor kinderen Amusementshal/speelautomaten Kinderboerderij/dierenweide Kinderclub begeleid alleen in de vakanties Recreatieprogramma (tijdens vakanties) Speelparadijs binnen Subtropisch zwemparadijs 24-uurs SOS service Snackbar Supermarkt Zwembad voor kinderen Huren fondue en/of gourmet Waterfietsverhuur Bubbelbad À la carte restaurantCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Vakantiepark Hengelhoef

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Vakantiepark Hengelhoef en boekingsinformatie <<

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *