Het vakantiehuisje Holiday Suites Limburg gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 185.30 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Holiday Suites Limburg, Houthalen-Helchteren (Limburg)Hengelhoefdreef 53530   Houthalen-HelchterenBelgiëHoliday Suites Limburg ligt in Houthalen-Helchteren en beschikt over 76 accommodaties.Holiday Suites Limburg wordt beoordeeld met een: 7.2en heeft een vanaf prijs van: € 185.30Kenmerken: Rust en ruimte Heuvels / bergen Rivieren / meren Nabij manege Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Nabij golfbaan Nabij attractieparkHoliday Suites Limburg beschikt over de volgende faciliteiten: Airconditioning Buitenzwembad Rolstoelvriendelijk Wifi Speeltuin Kinderspeelhoek (zonder begeleiding) Ontbijtservice Overdekte fietsenstalling Nederlands Engels FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Holiday Suites Limburg

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Holiday Suites Limburg en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *