Kust België – Holiday Suites de Haan

Het vakantiehuisje Holiday Suites de Haan gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 123.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Holiday Suites de Haan, De Haan (West-Vlaanderen)Sparrenboslaan8420   De HaanBelgiëHoliday Suites de Haan ligt in De Haan en beschikt over 11 accommodaties.Holiday Suites de Haan wordt beoordeeld met een: 7.9en heeft een vanaf prijs van: € 123.00Kenmerken: Rust en ruimte Nabij manege Kust Luxe Restaurants NatuurgebiedHoliday Suites de Haan beschikt over de volgende faciliteiten: Airconditioning Buitenzwembad Zwembad voor kinderen Pierenbad Nederlands Engels FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Holiday Suites de Haan

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Holiday Suites de Haan en boekingsinformatie <<

Plaats een reactie