Het vakantiehuisje Recreatiepark Klein Strand gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 182.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Recreatiepark Klein Strand, Jabbeke (West-Vlaanderen)Varsenareweg 29B-8490   JabbekeBelgiëRecreatiepark Klein Strand ligt in Jabbeke en beschikt over 30 accommodaties.Recreatiepark Klein Strand wordt beoordeeld met een: 7.0en heeft een vanaf prijs van: € 182.00Kenmerken: Kust Stedelijke omgeving Fietsen Wandelen KindvriendelijkRecreatiepark Klein Strand beschikt over de volgende faciliteiten: Mini-market Wasserette Restaurant Receptie Wifi Speeltuin Fietsverhuur Vuurwerk vrij Terras Entertainment voor kinderen Kinderclub begeleid alleen in de vakanties Kinderspeelhoek (zonder begeleiding) Recreatieprogramma (tijdens vakanties) 24-uurs SOS service Snackbar Supermarkt Telefooncel Zwembad voor kinderen Zwemvijver met strand Trampoline/Springkussen Waterfietsverhuur Glijbaan Elektrische fiets verhuur Nederlands Engels Duits Frans SpaansCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 11.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Recreatiepark Klein Strand

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Recreatiepark Klein Strand en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *