Het vakantiehuisje Residence Les Jardins du Golf gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 269.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Residence Les Jardins du Golf, Barvaux (Luxemburg)Route d’ Oppagne6940   BarvauxBelgiëResidence Les Jardins du Golf ligt in Barvaux en beschikt over 20 accommodaties.Residence Les Jardins du Golf wordt beoordeeld met een: 6.7en heeft een vanaf prijs van: € 269.00Kenmerken: Rust en ruimte Landelijk Heuvels / bergen Rivieren / meren Nabij manege Nabij dierentuin Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Nabij skigebied Nabij golfbaan Nabij attractiepark Kindvriendelijk Goedkoop/voordelig Cultuur NatuurgebiedResidence Les Jardins du Golf beschikt over de volgende faciliteiten: Buitenzwembad Wifi Nederlands FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 16.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Residence Les Jardins du Golf

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Residence Les Jardins du Golf en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *