Belgische Ardennen – Bungalowpark Vallée de Rabais

Het vakantiehuisje Bungalowpark Vallée de Rabais gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 138.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Bungalowpark Vallée de Rabais, Virton (Luxemburg)Rue du Bonlieu 1B-6760   VirtonBelgiëBungalowpark Vallée de Rabais ligt in Virton en beschikt over 86 accommodaties.Bungalowpark Vallée de Rabais wordt beoordeeld met een: 5.8en heeft een vanaf prijs van: € 138.00Kenmerken: Rust en ruimte Heuvels / bergen Rivieren / meren Nabij manege Nabij dierentuin Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen KindvriendelijkBungalowpark Vallée de Rabais beschikt over de volgende faciliteiten: Pinautomaat Wasserette Restaurant Wifi Speeltuin Fietsverhuur Tennisbaan buiten Amusementshal/speelautomaten Kinderclub begeleid alleen in de vakanties Kinderspeelhoek (zonder begeleiding) Recreatieprogramma (tijdens vakanties) Spelotheek 24-uurs SOS service Snackbar TelefooncelCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 16.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Bungalowpark Vallée de Rabais

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Bungalowpark Vallée de Rabais en boekingsinformatie <<

Plaats een reactie