Wallonië – Bungalowpark Le Domaine du Bonsoy

Het vakantiehuisje Bungalowpark Le Domaine du Bonsoy gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 156.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Bungalowpark Le Domaine du Bonsoy, Hastiere (Namen)Route de FeschauxB-5542   HastiereBelgiëBungalowpark Le Domaine du Bonsoy ligt in Hastiere en beschikt over 33 accommodaties.Bungalowpark Le Domaine du Bonsoy wordt beoordeeld met een: 6.8en heeft een vanaf prijs van: € 156.00Kenmerken: Rust en ruimte Landelijk Heuvels / bergen Rivieren / meren Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Kindvriendelijk Goedkoop/voordeligBungalowpark Le Domaine du Bonsoy beschikt over de volgende faciliteiten: Wasserette Boodschappenservice Wifi Speeltuin Tennisbaan buiten Kinderspeelhoek (zonder begeleiding) 24-uurs SOS service Telefooncel BroodjesserviceCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 16.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Bungalowpark Le Domaine du Bonsoy

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Bungalowpark Le Domaine du Bonsoy en boekingsinformatie <<

Plaats een reactie