Het vakantiehuisje Center Parcs Prijspakker gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 179.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Center Parcs Prijspakker, Vielsalm (Luxemburg)Rue de la Grotte 12B-6690   VielsalmBelgiëCenter Parcs Prijspakker ligt in Vielsalm en beschikt over 363 accommodaties.Center Parcs Prijspakker wordt beoordeeld met een: 7.3en heeft een vanaf prijs van: € 179.00Kenmerken: Landelijk Heuvels / bergen Rivieren / meren Nabij dierentuin Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Nabij attractiepark Kindvriendelijk Luxe Beschikt over goede faciliteiten Kinderen Watersport Restaurants Cultuur NatuurgebiedCenter Parcs Prijspakker beschikt over de volgende faciliteiten: Mini-market Binnenzwembad Wasserette Restaurant Bowling Whirlpool Receptie Wifi Fietsverhuur Vuurwerk vrij Terras Entertainment voor kinderen Amusementshal/speelautomaten Kinderspeelhoek (zonder begeleiding) Recreatieprogramma (tijdens vakanties) Speelparadijs binnen Subtropisch zwemparadijs 24-uurs SOS service Snackbar Supermarkt Zwembad voor kinderen Broodjesservice À la carte restaurant Pierenbad GlijbaanCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 16.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Center Parcs Prijspakker

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Center Parcs Prijspakker en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *