Het vakantiehuisje Sunparks Park De Haan gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 89.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Sunparks Park De Haan, De Haan (West-Vlaanderen)Wenduinesteenweg 150B -8420   De HaanBelgiëSunparks Park De Haan ligt in De Haan en beschikt over 519 accommodaties.Sunparks Park De Haan wordt beoordeeld met een: 6.7en heeft een vanaf prijs van: € 89.00Kenmerken: Kust Fietsen Wandelen Nabij attractiepark Kindvriendelijk Goedkoop/voordelig Beschikt over goede faciliteiten Kinderen WatersportSunparks Park De Haan beschikt over de volgende faciliteiten: Pinautomaat Vergaderfaciliteiten Nachtportier Mini-market Binnenzwembad Buitenzwembad Restaurant Sauna Zonnebank Turks stoombad Bowling Rolstoelvriendelijk Whirlpool Receptie Wifi Speeltuin Fietsverhuur Tennisbaan buiten Terras Entertainment voor kinderen Amusementshal/speelautomaten Kinderclub begeleid alleen in de vakanties Kinderclub begeleid het hele jaar door Kinderspeelhoek (zonder begeleiding) Recreatieprogramma (gehele jaar) Recreatieprogramma (tijdens vakanties) Speelparadijs binnen Subtropisch zwemparadijs Pizzeria Snackbar Supermarkt Zwembad voor kinderen Kinder disco Bubbelbad À la carte restaurant Buffetrestaurant Hondentoilet / Uitlaatveld Rustruimte Pierenbad Glijbaan Nederlands Engels DuitsCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.30 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Sunparks Park De Haan

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Sunparks Park De Haan en boekingsinformatie <<

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *