Het vakantiehuisje Vakantiepark Parelstrand gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 46.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Vakantiepark Parelstrand, Lommel (Limburg)Luikersteenweg 313AB-3920   LommelBelgiëVakantiepark Parelstrand ligt in Lommel en beschikt over 250 accommodaties.Vakantiepark Parelstrand wordt beoordeeld met een: 6.7en heeft een vanaf prijs van: € 46.00Kenmerken: Landelijk Rivieren / meren Fietsen Wandelen Kindvriendelijk Goedkoop/voordeligVakantiepark Parelstrand beschikt over de volgende faciliteiten: Pinautomaat Wasserette Wifi Speeltuin Fietsverhuur Tennisbaan buiten Kinderclub begeleid alleen in de vakanties Recreatieprogramma (tijdens vakanties) 24-uurs SOS service Pannenkoekenhuis Snackbar Supermarkt Zwemvijver met strandCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Vakantiepark Parelstrand

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Vakantiepark Parelstrand en boekingsinformatie <<

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *