Het vakantiehuisje Parc Les Etoiles gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 44.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Parc Les Etoiles, Blaimont (Namen)Rue du Village 25542   BlaimontBelgiëParc Les Etoiles ligt in Blaimont en beschikt over 190 accommodaties.Parc Les Etoiles wordt beoordeeld met een: 8.1en heeft een vanaf prijs van: € 44.00Kenmerken: Rust en ruimte Heuvels / bergen Rivieren / meren Nabij manege Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Kindvriendelijk NatuurgebiedParc Les Etoiles beschikt over de volgende faciliteiten: Bagageopslag Terras Wasserette Binnenzwembad Vergaderfaciliteiten Mini-market Ontbijtservice Supermarkt Wifi Broodjesservice Huren fondue en/of gourmet Fietsverhuur Tennisbaan buiten Speeltuin Entertainment voor kinderen Recreatieprogramma (tijdens vakanties) Speelparadijs binnen Sauna Zonnebank À la carte restaurant Pizzeria Snackbar Receptie Duits Engels Nederlands FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Parc Les Etoiles

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Parc Les Etoiles en boekingsinformatie <<

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *