Belgische Ardennen – Village de Vacances de Vencimont

Het vakantiehuisje Village de Vacances de Vencimont gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 111.30 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Village de Vacances de Vencimont, Gedinne (Namen)Rue de Voneche 46B-5575   GedinneBelgiëVillage de Vacances de Vencimont ligt in Gedinne en beschikt over 49 accommodaties.Village de Vacances de Vencimont wordt beoordeeld met een: 6.4en heeft een vanaf prijs van: € 111.30Kenmerken: Rust en ruimte Landelijk Heuvels / bergen Nabij manege Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Nabij skigebied Kindvriendelijk Goedkoop/voordeligVillage de Vacances de Vencimont beschikt over de volgende faciliteiten: Pinautomaat Speeltuin Tennisbaan buiten Kinderspeelhoek (zonder begeleiding) 24-uurs SOS serviceCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 16.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Village de Vacances de Vencimont

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Village de Vacances de Vencimont en boekingsinformatie <<

Plaats een reactie