Het vakantiehuisje Terhills Resort by Center Parcs gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 379.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Terhills Resort by Center Parcs, Dilsen-Stokkem (Limburg)Nationaal Parklaan 13650   Dilsen-StokkemBelgiëTerhills Resort by Center Parcs ligt in Dilsen-Stokkem en beschikt over 250 accommodaties.Terhills Resort by Center Parcs wordt beoordeeld met een: 8.7en heeft een vanaf prijs van: € 189.00Kenmerken: Rust en ruimte Heuvels / bergen Rivieren / meren Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Luxe Beauty/Wellness Beschikt over goede faciliteiten Watersport Shoppen NatuurgebiedTerhills Resort by Center Parcs beschikt over de volgende faciliteiten: Airconditioning Nachtportier Binnenzwembad Buitenzwembad Restaurant Sauna Rolstoelvriendelijk Receptie Wifi Speeltuin Fietsverhuur Terras Entertainment voor kinderen Kinderboerderij/dierenweide Kinderclub begeleid het hele jaar door Kinderspeelhoek (zonder begeleiding) Recreatieprogramma (gehele jaar) Speelparadijs binnen Supermarkt Zwembad voor kinderen Sloepverhuur Waterfietsverhuur Hondentoilet / Uitlaatveld Elektrische fiets verhuur Nederlands Engels Duits FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 16.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Terhills Resort by Center Parcs

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Terhills Resort by Center Parcs en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *