Het vakantiehuisje Verblijfpark De Brem gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 215.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Verblijfpark De Brem, Lille (Antwerpen)Poeyelheide2275   LilleBelgiëVerblijfpark De Brem ligt in Lille en beschikt over 2 accommodaties.Verblijfpark De Brem wordt beoordeeld met een: 0.0en heeft een vanaf prijs van: € 215.00Kenmerken: Rust en ruimte Landelijk Heuvels / bergen Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Nabij attractiepark Kindvriendelijk Beschikt over goede faciliteitenVerblijfpark De Brem beschikt over de volgende faciliteiten: Terras Speeltuin Fietsverhuur Wifi Frans Nederlands Snackbar WasseretteCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 14.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Verblijfpark De Brem

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Verblijfpark De Brem en boekingsinformatie <<

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *