Het vakantiehuisje Bungalowpark Le Domaine du Bonsoy gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 296.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Bungalowpark Le Domaine du Bonsoy, Hastiere (Namen)Route de FeschauxB-5542   HastiereBelgiëBungalowpark Le Domaine du Bonsoy ligt in Hastiere en beschikt over 33 accommodaties.Bungalowpark Le Domaine du Bonsoy wordt beoordeeld met een: 6.4en heeft een vanaf prijs van: € 195.00Kenmerken: Rust en ruimte Landelijk Heuvels / bergen Rivieren / meren Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Kindvriendelijk Goedkoop/voordeligBungalowpark Le Domaine du Bonsoy beschikt over de volgende faciliteiten: Wasserette Boodschappenservice Speeltuin 24-uurs SOS service Telefooncel Broodjesservice EngelsCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 16.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Bungalowpark Le Domaine du Bonsoy

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Bungalowpark Le Domaine du Bonsoy en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *