Het vakantiehuisje Park Molenheide gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 418.30 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Park Molenheide, Houthalen-Helchteren (Limburg)Molenheidestraat 73530   Houthalen-HelchterenBelgiëPark Molenheide ligt in Houthalen-Helchteren en beschikt over 230 accommodaties.Park Molenheide wordt beoordeeld met een: 8.1en heeft een vanaf prijs van: € 321.48Kenmerken: Rust en ruimte Landelijk Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Kindvriendelijk Luxe Beschikt over goede faciliteiten Kinderen NatuurgebiedPark Molenheide beschikt over de volgende faciliteiten: Pinautomaat Oppasservice Vergaderfaciliteiten Mini-market Binnenzwembad Wasserette Restaurant Bowling Whirlpool Receptie Wifi Speeltuin Fietsverhuur Terras Entertainment voor kinderen Amusementshal/speelautomaten Kinderclub begeleid alleen in de vakanties Recreatieprogramma (tijdens vakanties) Speelparadijs binnen Subtropisch zwemparadijs Snackbar Zwembad voor kinderen Broodjesservice Huren fondue en/of gourmet Kinder disco Bubbelbad À la carte restaurant Pierenbad Glijbaan Nederlands Engels Duits FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.30 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Park Molenheide

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Park Molenheide en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *