Het vakantiehuisje Village de Vacances de Waulsort gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 141.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Village de Vacances de Waulsort, Waulsort (Namen)Rue du Pairy 1B-5540   WaulsortBelgiëVillage de Vacances de Waulsort ligt in Waulsort en beschikt over 43 accommodaties.Village de Vacances de Waulsort wordt beoordeeld met een: 6.7en heeft een vanaf prijs van: € 141.00Kenmerken: Rust en ruimte Heuvels / bergen Rivieren / meren Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen KindvriendelijkVillage de Vacances de Waulsort beschikt over de volgende faciliteiten: Speeltuin 24-uurs SOS service Engels FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 16.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Village de Vacances de Waulsort

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Village de Vacances de Waulsort en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *