Het vakantiehuisje Kompas Camping Westende gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 169.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Kompas Camping Westende, Westende (West-Vlaanderen)Bassevillestraat 141B-8434   WestendeBelgiëKompas Camping Westende ligt in Westende en beschikt over 25 accommodaties.Kompas Camping Westende wordt beoordeeld met een: 8.1en heeft een vanaf prijs van: € 169.00Kenmerken: Kust Fietsen Wandelen KindvriendelijkKompas Camping Westende beschikt over de volgende faciliteiten: Mini-market Wasserette Restaurant Wifi Speeltuin Fietsverhuur Vuurwerk vrij Terras Kinderspeelhoek (zonder begeleiding) Recreatieprogramma (tijdens vakanties) Ontbijtservice Snackbar Trampoline/Springkussen Nederlands Engels Duits FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 16.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Kompas Camping Westende

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Kompas Camping Westende en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *