Kust België – Holiday Suites Westende

Het vakantiehuisje Holiday Suites Westende gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 129.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Holiday Suites Westende, Middelkerke (West-Vlaanderen)Vakantiestraat 38434   MiddelkerkeBelgiëHoliday Suites Westende ligt in Middelkerke en beschikt over 85 accommodaties.Holiday Suites Westende wordt beoordeeld met een: 7.8en heeft een vanaf prijs van: € 129.00Kenmerken: Rust en ruimte Stedelijke omgeving Fietsen Wandelen Kindvriendelijk Goedkoop/voordelig Watersport RestaurantsHoliday Suites Westende beschikt over de volgende faciliteiten: Airconditioning Leeshoek Rolstoelvriendelijk Receptie Lounge Wifi Speeltuin Terras Entertainment voor kinderen Kinderspeelhoek (zonder begeleiding) Nederlands Engels FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Holiday Suites Westende

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Holiday Suites Westende en boekingsinformatie <<

Plaats een reactie