Belgische Ardennen – Camping Oos Heem

Het vakantiehuisje Camping Oos Heem gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 135.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Camping Oos Heem, Amel (Luik)Schwarzenvenn 6B-4770   AmelBelgiëCamping Oos Heem ligt in Amel en beschikt over 15 accommodaties.Camping Oos Heem wordt beoordeeld met een: 7.1en heeft een vanaf prijs van: € 135.00Kenmerken: Landelijk Heuvels / bergen Nabij manege Nabij kuuroord Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Nabij golfbaan Nabij attractiepark KindvriendelijkCamping Oos Heem beschikt over de volgende faciliteiten: Mini-market Wasserette Buitenzwembad Restaurant Boodschappenservice Wifi Speeltuin Fietsverhuur Terras Kinderclub begeleid alleen in de vakanties Kinderspeelhoek (zonder begeleiding) Recreatieprogramma (tijdens vakanties) 24-uurs SOS service Ontbijtservice Pizzeria Snackbar Supermarkt Telefooncel Zwembad voor kinderen Broodjesservice Kinder discoCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Camping Oos Heem

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Camping Oos Heem en boekingsinformatie <<

Plaats een reactie