Limburgse Kempen – Center Parcs De Vossemeren

Het vakantiehuisje Center Parcs De Vossemeren gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 99.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Center Parcs De Vossemeren, Lommel (Limburg)Elzen 145B-3920   LommelBelgiëCenter Parcs De Vossemeren ligt in Lommel en beschikt over 710 accommodaties.Center Parcs De Vossemeren wordt beoordeeld met een: 7.2en heeft een vanaf prijs van: € 99.00Kenmerken: Rivieren / meren Nabij kuuroord Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen KindvriendelijkCenter Parcs De Vossemeren beschikt over de volgende faciliteiten: Pinautomaat Binnenzwembad Buitenzwembad Restaurant Sauna Zonnebank Bowling Whirlpool Beautysalon Receptie Boodschappenservice Lounge Wifi Speeltuin Fietsverhuur Tennisbaan buiten Terras Entertainment voor kinderen Amusementshal/speelautomaten Kinderboerderij/dierenweide Kinderclub begeleid alleen in de vakanties Kinderclub begeleid het hele jaar door Kinderspeelhoek (zonder begeleiding) Recreatieprogramma (gehele jaar) Recreatieprogramma (tijdens vakanties) Speelparadijs binnen Spelotheek Subtropisch zwemparadijs Pannenkoekenhuis Pizzeria Snackbar Supermarkt Zwembad voor kinderen Broodjesservice Kinder disco Trampoline/Springkussen Waterfietsverhuur Bubbelbad Buffetrestaurant Steengrill restaurant Pierenbad Glijbaan Nederlands Engels DuitsCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.30 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Center Parcs De Vossemeren

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Center Parcs De Vossemeren en boekingsinformatie <<

Plaats een reactie