Het vakantiehuisje EuroParcs Hoge Kempen gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 220.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: EuroParcs Hoge Kempen, Zutendaal (Limburg)Molenblookstraat 643690   ZutendaalBelgiëEuroParcs Hoge Kempen ligt in Zutendaal en beschikt over 155 accommodaties.EuroParcs Hoge Kempen wordt beoordeeld met een: 8.0en heeft een vanaf prijs van: € 195.00Kenmerken: Kindvriendelijk Beschikt over goede faciliteitenEuroParcs Hoge Kempen beschikt over de volgende faciliteiten: Mini-market Buitenzwembad Restaurant Receptie Wifi Speeltuin Vuurwerk vrij Kinderclub begeleid alleen in de vakanties Recreatieprogramma (tijdens vakanties) Broodjesservice Pierenbad Nederlands EngelsCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 16.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje EuroParcs Hoge Kempen

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de EuroParcs Hoge Kempen en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *