Het vakantiehuisje Familiepark Goolderheide gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 260.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Familiepark Goolderheide, Bocholt (Limburg)Bosstraat 13950   BocholtBelgiëFamiliepark Goolderheide ligt in Bocholt en beschikt over 31 accommodaties.Familiepark Goolderheide wordt beoordeeld met een: 0.0en heeft een vanaf prijs van: € 106.00Kenmerken: Landelijk Nabij manege Nabij kuuroord Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Kindvriendelijk Beschikt over goede faciliteiten Kinderen Watersport NatuurgebiedFamiliepark Goolderheide beschikt over de volgende faciliteiten: Nachtportier Mini-market Wasserette Buitenzwembad Restaurant Receptie Speeltuin Fietsverhuur Tennisbaan buiten Vuurwerk vrij Terras Entertainment voor kinderen Kinderboerderij/dierenweide Kinderclub begeleid alleen in de vakanties Recreatieprogramma (tijdens vakanties) Snackbar Zwembad voor kinderen Zwemvijver met strand Broodjesservice Kinder disco À la carte restaurant Glijbaan Elektrische fiets verhuur Nederlands Engels Duits Frans Parken geschikt voor tienersCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Familiepark Goolderheide

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Familiepark Goolderheide en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *