Het vakantiehuisje Center Parcs Park De Haan gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 119.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Center Parcs Park De Haan, De Haan (West-Vlaanderen)Wenduinesteenweg 150B-8420   De HaanBelgiëCenter Parcs Park De Haan ligt in De Haan en beschikt over 519 accommodaties.Center Parcs Park De Haan wordt beoordeeld met een: 7.3en heeft een vanaf prijs van: € 119.00Kenmerken: Kust Fietsen Wandelen Nabij attractiepark Kindvriendelijk Goedkoop/voordelig Beschikt over goede faciliteiten Kinderen WatersportCenter Parcs Park De Haan beschikt over de volgende faciliteiten: Pinautomaat Nachtportier Mini-market Binnenzwembad Wasserette Buitenzwembad Restaurant Bowling Rolstoelvriendelijk Whirlpool Receptie Wifi Speeltuin Fietsverhuur Tennisbaan buiten Vuurwerk vrij Terras Entertainment voor kinderen Amusementshal/speelautomaten Kinderboerderij/dierenweide Kinderclub begeleid alleen in de vakanties Kinderclub begeleid het hele jaar door Kinderspeelhoek (zonder begeleiding) Recreatieprogramma (gehele jaar) Recreatieprogramma (tijdens vakanties) Speelparadijs binnen Subtropisch zwemparadijs Pizzeria Snackbar Supermarkt Zwembad voor kinderen Broodjesservice Huren fondue en/of gourmet Kinder disco Trampoline/Springkussen Bubbelbad Hondentoilet / Uitlaatveld Pierenbad Glijbaan Green key Elektrische fiets verhuur Nederlands EngelsCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Center Parcs Park De Haan

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Center Parcs Park De Haan en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *