Het vakantiehuisje Park Merlo gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 166.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Park Merlo, Bredene (West-Vlaanderen)Koningin Astridlaan 15B-84850   BredeneBelgiëPark Merlo ligt in Bredene en beschikt over 30 accommodaties.Park Merlo wordt beoordeeld met een: 8.1en heeft een vanaf prijs van: € 157.00Kenmerken: KustPark Merlo beschikt over de volgende faciliteiten: Wasserette Receptie Wifi Speeltuin Fietsverhuur Tennisbaan buiten Terras Kinderspeelhoek (zonder begeleiding) 24-uurs SOS service Snackbar Telefooncel Zwemvijver met strand Nederlands Engels Duits FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 16.00 uurCheck-out voor: 11.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Park Merlo

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Park Merlo en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *