Het vakantiehuisje Center Parcs Park Erperheide gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 149.00 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Center Parcs Park Erperheide, Peer (Limburg)Erperheidestraat 23990   PeerBelgiëCenter Parcs Park Erperheide ligt in Peer en beschikt over 616 accommodaties.Center Parcs Park Erperheide wordt beoordeeld met een: 7.9en heeft een vanaf prijs van: € 99.00Kenmerken: Landelijk Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen KindvriendelijkCenter Parcs Park Erperheide beschikt over de volgende faciliteiten: Pinautomaat Binnenzwembad Wasserette Buitenzwembad Restaurant Bowling Rolstoelvriendelijk Whirlpool Beautysalon Receptie Boodschappenservice Lounge Wifi Speeltuin Fietsverhuur Tennisbaan buiten Vuurwerk vrij Terras Entertainment voor kinderen Kinderboerderij/dierenweide Kinderclub begeleid het hele jaar door Kinderspeelhoek (zonder begeleiding) Recreatieprogramma (gehele jaar) Recreatieprogramma (tijdens vakanties) Speelparadijs binnen Spelotheek Subtropisch zwemparadijs Ontbijtservice Pizzeria Snackbar Supermarkt Telefooncel Zwembad voor kinderen Broodjesservice Huren fondue en/of gourmet Kinder disco Trampoline/Springkussen Waterfietsverhuur Bubbelbad Buffetrestaurant Hondentoilet / Uitlaatveld Steengrill restaurant Pierenbad Glijbaan Green key Nederlands EngelsCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Center Parcs Park Erperheide

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Center Parcs Park Erperheide en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *