Het vakantiehuisje EuroParcs Zilverstrand gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 194.40 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: EuroParcs Zilverstrand, Mol (Antwerpen)Kiezelweg 172400   MolBelgiëEuroParcs Zilverstrand ligt in Mol en beschikt over 197 accommodaties.EuroParcs Zilverstrand wordt beoordeeld met een: 7.9en heeft een vanaf prijs van: € 184.80Kenmerken: Rust en ruimte Rivieren / meren Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Nabij attractiepark Kindvriendelijk Goedkoop/voordelig Beschikt over goede faciliteiten Kinderen NatuurgebiedEuroParcs Zilverstrand beschikt over de volgende faciliteiten: Pinautomaat Mini-market Binnenzwembad Wasserette Restaurant Sauna Turks stoombad Whirlpool Receptie Wifi Speeltuin Fietsverhuur Vuurwerk vrij Terras Entertainment voor kinderen Kinderclub begeleid alleen in de vakanties Recreatieprogramma (tijdens vakanties) Speelparadijs binnen Spelotheek Subtropisch zwemparadijs 24-uurs SOS service Snackbar Supermarkt Zwembad voor kinderen Zwemvijver met strand Trampoline/Springkussen Bubbelbad Pierenbad Glijbaan Elektrische fiets verhuur Nederlands EngelsCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 16.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje EuroParcs Zilverstrand

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de EuroParcs Zilverstrand en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *