Het vakantiehuisje Holiday Suites Westende gelegen in de Belgische Ardennen in de stad is nu al te boeken vanaf 227.50 euro. Dit sterren vakantiehuisje is geschikt voor personen. U kunt dit Ardennen vakantiehuisje via Bungalow.net boeken.

boek-nu-Ardennen-vakantiehuisjesOmschrijving van Bungalowspecials.nl: Holiday Suites Westende, Middelkerke (West-Vlaanderen)Vakantiestraat 38434   MiddelkerkeBelgiëHoliday Suites Westende ligt in Middelkerke en beschikt over 85 accommodaties.Holiday Suites Westende wordt beoordeeld met een: 7.7en heeft een vanaf prijs van: € 182.00Kenmerken: Rust en ruimte Stedelijke omgeving Fietsen Wandelen Kindvriendelijk Goedkoop/voordelig Watersport RestaurantsHoliday Suites Westende beschikt over de volgende faciliteiten: Airconditioning Leeshoek Rolstoelvriendelijk Lounge Wifi Speeltuin Terras Kinderspeelhoek (zonder begeleiding) Overdekte fietsenstalling Nederlands Engels FransCheck-in / Check-out:Check-in vanaf: 15.00 uurCheck-out voor: 10.00 uur

Specificaties Ardennen vakantiehuisje Holiday Suites Westende

Land:
Regio:
Plaats:
Aantal sterren:
Aantal personen:
Huisdieren toegestaan:

>> Meer informatie over de Holiday Suites Westende en boekingsinformatie <<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *